DENTALDiM oferă

O GAMĂ LARGĂ DE SERVICII


Te doare un dinte?

STOMATOLOGIE GENERALĂ


Fie că este vorba de o carie simplă sau complicată, obturațiile de compozit sau extirparea nervului, sunt soluții care te scapă de durere.Molarul de minte nu-ți dă pace?

CHIRURGIE DENTARĂ


Gata cu suferința! Extracția molarului de minte reprezintă una din manoperele chirurgicale realizate la DENTALDiM.Îți lipsește un dinte?

IMPLANTOLOGIE DENTARĂ


Nicio problemă! Inserarea unui implant dentar poate fi una din cele mai indicate soluții pentru tine.Vrei dinți mai albi?

ESTETICĂ DENTARĂ


Este momentul să strălucești! Albirea dentară și un cristal Swarovski te pot pune în centrul atenției.
Îți dorești fațete dentare?

PROTETICĂ


Medicul specialist poate stabili dacă fațetele dentare reprezintă cea mai bună soluție pentru tine.Suferi de sângerări gingivale?

PARODONTOLOGIE


Înseamnă că gingiile tale suferă. Detartrajul, planarea radiculară și o igienizare profesională pot readuce sănătatea gingiilor tale.Cauți un zâmbet mai drept?

ORTODONȚIE


Aplicarea unui aparat ortodontic poate aduce zâmbetul mult dorit, atât copiilor cât și adulților.Vrei ce-i mai bun pentru cel mic?

PEDODONȚIE


Extracția dinților de lapte, tratarea cariilor și sigilările dentare reprezintă cele mai frecvente manopere efectuate copiilor.


Cum procedăm?

ETAPEPrima etapă este

CONSULTAȚIA


Va consta într-un dialog cu privire la starea ta de sănătate. Discuția va fi urmată de o examinare atentă atât a cavității bucale, cât și a țesuturilor extraorale.


Urmează întocmirea unui

DOSAR MEDICAL


Va conține fișa de consultație, radiografii dentare, modele de studiu, fotografii și alte documente necesare desfășurării corecte a etapelor de tratament ulterioare.


Și stabilirea unui

PLAN DE TRATAMENT


Având toate informațiile dobândite în urma primelor două etape, acum, echipa DENTALDiM, împreună cu tine, poate stabili un plan de tratament care să-ți aducă zâmbetul mult visat.

Și creștem cu fiecare zi

CIFRELE O ARATĂ


01234567890

ANI CU TINE012345678900123456789001234567890

ZÂMBETE0123456789001234567890

CERTIFICĂRI01234567890

CLINICĂ


dentaldim-bottom-logo-big

DENTALDiM este alegerea ta atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Te asteptăm cu drag să ne vizitezi!

Copyright DENTALDiM Pro Clinica 2019. Toate drepturile rezervate.