Termeni și condiții

1. Termeni generali

Prezentul document conținând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.dentaldim.ro (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita sau accesa site-ul www.dentaldim.ro, sau poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

În înțelesul Termenilor și Condiţiilor: “Site” înseamnă în continuare site-ul de internet www.dentaldim.ro; “Administratorul Site-ului” înseamnă în continuare S.C. DENTALDIM PRO CLINICA S.R.L. cu sediul în Str. Traian, nr. 195, bl. 24, sc. A, parter, ap. 3, sector 2, București; “Serviciul” înseamnă orice serviciu oferit pe Site, și/sau orice modul sau componentă a acestuia; “Utilizatorul” înseamnă în continuare orice persoană care vizitează sau accesează Site-ul, care își creează cont pe Site sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni și Condiții atrage obligația Utilizatorului de a înceta accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor.

2. Drepturile asupra conținutului Site-ului

Conținutul Site-ului (sub orice formă, conținut text, elemente grafice, materiale video etc. aparțin Administratorului Site-ului. Nu aparțin Administratorului Site-ului opiniile și/sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului postate pe Site.

Toate informațiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ și orientativ, iar Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun caz și în niciun mod pentru veridicitatea și validitatea Conținutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgând din utilizarea acestuia.

Administratorul Site-ului deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile conținute în acest Site sunt proprietatea Administratorului Site-ului, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al Site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul ți prezentarea Site-ului sunt deținute de Administratorul Site-ului. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului Site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Administratorului Site-ului.

Prin transmiterea de informaţii către Administratorul Site-ului și către Site se înţelege funizarea de către Utilizator a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video şi comentarii.

Transmiterea de informaţii către Administratorul Site-ului și către Site echivalează cu acceptul acordat către Administratorul Site-ului ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă nelimitată, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.

Este strict interzisă postarea pe Site materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fără a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, sau care ar putea discrimina orice persoană în orice mod, sau care ar încălca orice alte drepturi și libertăți ale omului potrivit legislației în vigoare.

Administratorul Site-ului nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu instituţia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii.

3. Limitarea răspunderii

Administratorul Site-ului nu va acorda nicio garanție referitoare la: evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a Site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea Site-ului, inexistența pe Site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna Utilizatorului. Astfel, Administratorul Site-ului nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-ului.

dentaldim-bottom-logo-big

DENTALDiM este alegerea ta atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Te asteptăm cu drag să ne vizitezi!

Copyright DENTALDiM Pro Clinica 2019. Toate drepturile rezervate.