Politică de confidențialitate

Cine suntem?

Datele noastre de identificare sunt următoarele: Denumirea companiei: DENTALDIM PRO CLINICA; Adresa sediului social: Str. Traian 195, bl. 24, sc. A, ap. 3, parter, sector 2, București; Cod Unic de Înregistrare: 40746922 ; Nr. Reg. Comertului: J40/3019; E-mail: contact@dentaldim.ro

Ce sunt datele cu caracter personal?

„Datele personale” sau “datele cu caracter personal” sunt acele informații unice individuale privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”), referitoare la nume, adresă, cod numeric personal, IP sau număr de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Datele cu caracter personal solicitate în momentul realizării unei programări pe Site sunt folosite DOAR pentru a putea lua legătura cu tine și a răspunde cererii tale.

  • Nume și prenume – pentru identificare;
  • Adresa de email – pentru comunicare;
  • Număr de telefon – pentru comunicare.

De asemenea, sunt transmise date involuntar, atunci când interacționezi cu Site-ul nostru, precum adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu Site-ul.

Cât timp stocăm datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu tine, precum și ulterior, pentru o durata rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Cui transferăm datele cu caracter personal?

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimțământul tău.

Totuși, este posibil să dezvăluim informațiile tale către furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii ți acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare, companiilor care se ocupî de mentenanța Site-ului.

Aceste entități sunt selectate cu grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entități au o capacitate limitată de a utiliza informațiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii.

Ce drepturi ai ca persoană vizată?

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Cum ai acces la datele tale cu caracter personal?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis ne poți contacta prin e-mail: contact@dentaldim.ro

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de Dentaldim Pro Clinica, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor

dentaldim-bottom-logo-big

DENTALDiM este alegerea ta atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Te asteptăm cu drag să ne vizitezi!

Copyright DENTALDiM Pro Clinica 2019. Toate drepturile rezervate.