Fii informat!

SFATURILE MEDICULUI DENTIST

16B5EE08-5EDF-448F-81B5-EB543700B338.png

Deși am mai discutat acest subiect într-un articol trecut, simt nevoia să revin cu un update. Vreau ca aceasta să fie o variantă care să cuprindă tot ceea ce consider eu că v-ar fi de folos pentru a menține sănătatea orală a copiilor voștri, dar voi include și răspunsurile celor mai frecvente întrebări venite din partea părinților, legate de igiena orală a copilului.


97E5FACF-7DE8-4E12-8CF3-A6ACFED31D0C.jpeg

Faptul că sunt medic stomatolog nu m-a scutit de provocarea spălatului pe dinți a copilului meu. A fost un drum anevoios până a ajunge ca băiatul meu cel mare să accepte periajul dentar. Însă cu răbdare și perseverență am reușit. În rândurile următoare vei citi ceea ce am aplicat eu, și alte câteva idei care ar putea face periajul dentar mai plăcut.


3F37BEE9-66C1-45B7-98E5-50A77A51E1FA.png

“Pot să apară demineralizări ale dinților de lapte imediat după erupție?” este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care o primesc de la părinți. Cred că v-ați obișnuit că fiecare răspuns al întrebările voastre vine motivat, cu argumente astfel încât să înțelegeți informația logic și nu să mă credeți pe cuvânt 😁 Așadar răspunsul meu îl veți găsi la finalul acestui articol, după ce voi detalia puțin ce înseamnă demineralizarea dinților și de ce apare. 


FF07B6E7-6149-4B57-8A24-223B3037917C.png

Ca medic dentist încerc să aplic toate metodele de prevenție a cariei dentare. De ce spun “încerc”?! Pentru că a fi medic stomatolog nu înseamnă a fi scutit de provocarea spălatului pe dinți la propriul copil.

Într-un articol separat voi vorbi despre experiența noastră, despre cum am ajuns să îmi conving copilul să accepte periajul dentar. Am încercat tot felul de variante (pe care le voi expune) până când copilul meu a ajuns să stea la periaj fără să pară că mă lupt cu un crocodil.

Haideți să vedem întâi care sunt cele 9 moduri prin care am grijă ca dinții copilului meu astfel încât să fie feriți de carii, iar gingiile lui să fie perfect sănătoase.


dentaldim-bottom-logo-big

DENTALDiM este alegerea ta atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Te asteptăm cu drag să ne vizitezi!

Copyright DENTALDiM Pro Clinica 2019. Toate drepturile rezervate.